Små petit fourer av olika slag
Idag gjorde vi petit fourer i skolan. Det blev ganska många olika sorter men vi delades in i flera olika grupper och alla gjorde en sort var för att hinna med allt.
Vi gjorde (i ordning som på bilden) ”kaktusar”, körsbärsbollar, ”procenten”, fransk cognac, mandelnougat, Sarah bernhardt, rom-nougat-bollar och chokladbiskvier. Alla innehåller mendelmassa eller marsipan och choklad på något sätt.
Sarah bernhardt är min stora favorit men de andra var också goda.Kaktusarna var en rolig variant som jag aldrig sett förut.
Egentligen tycker jag att petit fourer är någonting man borde göra oftare för de är ju så fina och lagom storlek att bjuda på, speciellt om man är många!
Otroligt läckra! Och vilka fantastiska foton du har på din blogg!
=) De blev riktigt mumsiga faktiskt. Tyvärr fick vi inte ta hem några idag utan fick bara provsmaka dem där i skolan. Vilket ganska snabbt resulterade i ett visst illamående.. det är ju ganska mycket socker och smörkräm och allt vad det är. Men som sagt väldigt gott!
Du måste förvarna mig så man kan gå till butiken!! =)
=) Ja det ska jag försöka nästa gång. Nu tror jag att det är tårtor på gång någon av de kommande lektionerna!