Pistagebollar

Pistagebollar

Pistagebollar

200 g Smör eller margarin

100 g Strösocker

150 g Havregryn

1 tsk Vaniljsocker

20 g Piatagenötter (+ ev. pistagearom + färg)

vit choklad + kokosflingor till rullning

  1. Finhacka nötterna
  2. Blanda smör/margarin och socker
  3. Tillsätt övriga ingredienser
  4. Rulla bollar och ställ in i kylen en stund tills de stelnat lite
  5. Smält den vita chokladen över vattenbad eller i micro
  6. Rulla bollarna, först i chokladen och sen i kokosflingorna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s