Specialfrallor

Frallor, panini, polarbröd, rågkusar, GI-frallor

Tidigare i veckan gjorde vi ”specialfrallor” i skolan. Med specialfrallor menas: inte vanliga vita fluffiga frallor med hård skorpa. Vi gjorde alla möjliga sorter, Bla. Citron-panini (längst fram på bilden), GI-frallor, rågkusar, polarbröd och flera andra som jag inte minns namnet på. Det var både sorter med mycket vete och sorter med mycket råg och annat mjöl. Det var roligt att få prova lite andra sorter än de där vanligaste. Vi fick även prova att göra langos! Men det var inte helt lätt att få dem snygga när vi friterade dem. Efter en stund kom vi på att de blev större  och bättre om man drog ut dem ganska mycket innan man friterade dem, för den första vi gjorde såg nästan ut som en boll! Vi fick ta hem dem och provsmaka. Jag hade gräddfil och riven ost på, precis som det ska vara (tycker jag). De blev inte vackra, men goda.

LangosLangos

5 thoughts on “Specialfrallor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s