Massor med Muffins!

Muffins, matmuffins, cupcakesI måndags fick vi göra muffins i skolan! Vi fick göra både matmuffins och vanliga söta muffins. Matmuffinsen innehöll massor med smaskiga saker som tex. fetaost, soltorkade tomater, tomat, paprika, purjolök och salami. Perfekt att ha med som mellanmål eller att bjuda på om man får gäster. Tyvärr fick jag ingen bild på dem.

De söta muffinsarna var två olika sorter: Vanliga vanilj med bär och choklad med vita och mörka choklad bitar i. När de svalnat var det dags för garnering. Efter en del funderande kom vi fram till att det skulle vara chokladfrosting på de med choklad. Frostingen gjorde vi av fhiladelphiaost, florsocker, smör och smält choklad. På toppen provade vi lite olika varianter, tex. strössel och silverkulor, men jag insisterade på att ha flingsalt på några och fick tillslut min vilja igenom =). De med bär fick bara florsocker och choklad på sig för det blev lite bråttom på slutet.

muffins, muffins med chokladfrosting och flingsalt, cupcakes med chokladfrostingChokladmuffinsarna med chokladfrosting och flingsalt. I bakgrunden syns några av de andra varianterna.

Annonser

2 thoughts on “Massor med Muffins!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s