Tomattartar med chokladkräm, flingsalt och olivolja

Tomattartar med choklakräm, flingsalt och olivoljaVid nyår (2010) fick jag lust att göra nånting lite festligt ur Jan Hedhs fantastiska bok Choklad, Mer av det goda. Efter att ha bläddrat runt en stund så fastnade jag för tomattartaren med chokladkräm.

Det krävdes förstås en del tid, förberedelse och lite tålamod men resultatet blev väldigt gott. Innehållet består bla. av: jordgubbar, hallon, tomater, tabasco, flingsalt och vitvinsvinäger vilket blev en väldigt intressant smakkombination! Jag kan definitivt tänka mig att göra den här förrätten/förefterrätten igen.

2 thoughts on “Tomattartar med chokladkräm, flingsalt och olivolja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s